GettyImages_1020086030.0
Hazel cultivation from Langhe region, Italy. Italian agriculture. Unesco world heritage site.
Hazelnuts_copy_460x@2x
Fillimet tona

Njihuni me historinë tonë!

alt

Ferma e lajthive Hazeland është nismë familjare, për të mbjellë një kulturë bujqësore të qëndrueshme dhe me përfitim ekonomik, siç është Lajthia. Krijimi i plantacionit ka nisur që nga viti 2017 dhe prej tre vitesh, jemi certifikuar, periodikisht, si fermë organike. Sipërfaqja e totale është mbi 10 000 metër katrorë dhe numri total i fidanëve të mbjellë është rreth 800 bimë.

  • Produkte natryrale

  • Cilesi e garantuar

Produkte Organike

100%

Gjithmonë në zhvillim të produkteve organike

×