Gjithmonë Prodhime Organike të

Lajthive

Gjithmonë Prodhime Organike të

Lajthive

Gjithmonë Prodhime Organike të

Lajthive

Standarde
të larta

Produkte
organike

Produkt natyral
dhe i shëndetshëm

alt
Mësoni më shumë rreth nesh

Hazeland është ferma organike e lajthive

alt

Tregëtojmë produktet më cilësore që prej vitit 2017

Nisur si një nismë familjare për një bujqësi dhe një produkt me vlera të larta ushqimore.
Shikoni videon tonë për tu njohur më mirë me ne.

 • Produkte cilësore

 • Produkte organike

1660325854971

Julvin Marku

Menaxher i përgjithshëm

Si kujdesemi ne për produktet tona

Etapat e produktit tonë

alt
alt

Kujdesemi
për fidanët

Nj╒ produkt i shëndetshëm nis që nga fidani. Ne përdorim produkte organike si ushqim për fidanët.

342526930_975020147196833_1233984567577004635_n

Krasitje
e vazhdueshme

Prerja dhe krasitja është një etapë e rëndësishme për të arritur një produkt sa më të cilësor.

299864216_119232524196741_5717403516072652127_n

Mbledhja
Lajthive

Pasi kemi kaluar etapat e mëparëshme grumbullimi i lajthive është cmimi ynë për përkujdesjen.

321823754_1358545104682835_5991694211584384017_n

Paketimi
Produktit

Faza e fundit e ngelur është pastrimi, përzgjedhja e kokrrave cilësore dhe paketimi i tyre.

alt
alt

Ne tregetojme produkte organike

CIlesite me e mire
Organike

fresh-hazelnuts
Produkte cilesore

Produkti shëndetshëm për një trup të shëndetshëm

alt
 • Korrje

 • Rritje

 • Mirembajtje

 • alt
  counter-one-shape-2

  00

  Sipërfaqe toke (m2)

 • alt
  counter-one-shape-2

  00

  Bimë

 • alt
  counter-one-shape-2

  00

  Klientë

 • alt
  counter-one-shape-2

  00

  Staf

Produkte Organike

Na kontaktoni

355 (068) 633 1173

Kontaktoni

alt

Për cdo informacion shtesë që kërkoni nga ne mund të na kontaktoni në format e mëposhtme

  GJITHMONË NË ZHVILLIM TË PRODUKTEVE ORGANIKE

  ×